PTS2: Rauhaton raja 23.10.2004

Pahan tuulen suunta 2: Rauhaton raja -larpin seittisivut

Näiltä sivuilta löytyy kaikki yleisesti tiedossa oleva larpin materiaali. Sivuston päivitykset kirjataan tälle sivulle.

Pelinjohtoon voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sofia.lod@uta.fi tai tarvittaessa puhelimella numeroon 050-4493161 (Sofia Lod). Katso myös muut yhteystiedot.

Rauhaton raja on täysin itsenäinen jatko-osa aiemmin pelatuille Pahan tuulen suunta 1 -peleille. Aikaa noista PTS1:n tapahtumista on ehtinyt kulua jo sellaiset 15-20 vuotta.

Pelin taustatarina perustuu jossain määrin PTS1:n tapahtumille, mutta tapahtunut maailmanhistoria noudattelee eräänlaista "kuvitteellista PTS1-pelautuskertaa". Tuon "pelautuskerran" tapahtumiksi on valittu pelinjohdon mieltymysten ja draamantajun mukaan parhaiten sopivia palasia niin PTS1A:sta kuin PTS1B:stäkin, ja jotkin pienet yksityiskohdat saattavat ehkä olla peräisin suoraan pelinjohdon mielikuvituksestakin. Kokonaisuus on kuitenkin rakennettu sellaiseksi, että PTS1 oltaisiin täysin uskottavasti saatettu pelata juuri siten.

Tämä ei ole kampanjapeli. Vaikka peli onkin epäsuoraa jatkoa aiemmille PTS1-peleille, niin noihin peleihin osallistuminen ei ole millään muotoa edellytys tähän Rauhaton raja -peliin osallistumiselle. Kaikki pelaajat, niin "vanhat" kuin uudetkin, aloittavat tämän pelin käytännössä samalta lähtöviivalta taustatietojen suhteen.

Toisinpäin asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen. Tässä Rauhaton raja -pelissä (taustamateriaalia lukiessa, pelin aikana sekä etenkin lopun debriefissä) todennäköisesti selviää monia myös Pahan tuulen suunnan tarinaan vaikuttaneita seikkoja, ja nämä asiat ovat luonteeltaan sellaisia, että niiden tietäminen ennakolta estää täysipainoisen osallistumisen PTS1:een. Pelinjohdolla ei ainakaan vielä tällä hetkellä ole mitään suunnitelmia mahdollisen PTS1D:n järjestämisen suhteen, mutta jos sellainen joskus järjestetään, niin valitettavasti emme voi ottaa siihen pelaajaksi ketään näihin aikaisempiin peleihin (PTS1A, PTS1B, PTS1C, PTS2:RR) osallistunutta henkilöä.

Peliin voi ilmoittautua ilmoittautumissivulla. Luethan kuitenkin tämän sivuston läpi ennen ilmoittautumistasi.

Päivityshistoria

Tietoja näistä sivuista