Pahan tuulen suunta 14.10.2006

Pahan tuulen suunta 1 D -larpin seittisivut

Näiltä sivuilta löytyy kaikki yleisesti tiedossa oleva larpin materiaali. Sivuston mahdolliset päivitykset kirjataan tälle sivulle.

Pelinjohtoon voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sofia.lod@uta.fi tai tarvittaessa puhelimella numeroon 050-4493161 (Sofia Lod). Katso myös muut yhteystiedot.

[9.9.] Pelin varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, ja peli on täynnä! Otamme kuitenkin vielä vastaan ilmoittautumisia varasijoille.

Peli on jo neljäs pelautus tästä kyseisestä tarinasta. Aiempien kertojen suosiosta ja onnistuneisuudesta rohkaistuneena päätimme antaa vielä neljännellekin pelaajajoukolle mahdollisuuden päästä nauttimaan pelin tunnelmasta. Toisaalta tämä tarkoittaa myös sitä, ettemme luonnollisestikaan voi tällä kertaa ottaa mukaan pelaajia, jotka ovat osallistuneet peliin jo aikaisemmilla kerroilla.

Tarinalle on kirjoitettu myös jatkoa. PTS2: Rauhaton raja pelattiin parisen vuotta sitten, ja myös tuo jatko-osa tullaan nyt pelauttamaan uudelleen, tosin vasta ensi vuoden keväällä. (Lisätietoja tarjolla myöhemmin.) Koska tuon jatko-osan kautta selviää tiettyjä tämän pelin taustatarinaan vaikuttaneita asioita, niin valitettavasti emme voi ottaa tähän PTS1D-peliin myöskään ketään tuohon PTS2:RR-peliin osallistunutta pelaajaa.

Näiden PTS1D- ja PTS2B-peliprojektien lisäksi pelinjohdolla on vielä joitakin muitakin tulevaisuudensuunnitelmia tämän PTS-pelimaailman suhteen. Niistä kuitenkin lisää ja tarkemmin sitten joskus aikanaan, kunhan ne tulevat hieman ajankohtaisemmiksi.

[14.9.] Saattaa olla, että aiemmista puheista poiketen tästä Pahan tuulen suunta -pelistä järjestetään vielä jonakin päivänä viideskin pelautus, PTS 1 E. Tarkempia tietoja täältä.

Peliin voi ilmoittautua ilmoittautumissivulla. Luethan kuitenkin tämän sivuston läpi ennen ilmoittautumistasi.

Päivityshistoria

Tietoja näistä sivuista