TYR - Tampereen Yliopiston Roolipelaajat

Domus-klubi


Domus-klubi sijaitsee aika tarkkaan nastan kohdalla.

Domus-klubi on Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan (TAMY) omistama kerhotila, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Vanhan Domuksen opiskelija-asuntola. Domus-klubia voi varata TYRin nimissä TAMYn palvelutoimistosta (p. 044-361 0210) erinäisiin peleihin, bileisiin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin, jotka ovat yhdistettävissä TYRin toimintaan. Varaajan on kuitenkin syytä varautua itse noutamaan klubin avain Yo-talolta sekä myös palauttamaan se sinne jälkeenpäin.

Vanha Domus sijaitsee Kalevassa osoitteessa Väinämöisenkatu 11-13. Lähimmäksi pääsee busseilla 3, 17, 25 ja 47. Jos tulet keskustasta päin, paina pysähtymisnappia viimeistään kun näet Sammonkadun oikealla puolella Makuunin ja Teboilin. Jos tulet idästä päin, jää pois Teboilia vastapäätä olevalla pysäkillä.

Sammonkadulta mene pohjoiseen Joukahaisenkatua pitkin ja käänny seuraavasta risteyksestä oikealle Väinämöisenkadulle. Ohita vasemmalla puolellasi oleva Vanhan Domuksen sisäpiha ja käänny vasemmalle vasta, kun siellä näkyy parkkipaikka. Kävele parkkipaikan perällä näkyviä autotalleja kohti ja ylitä keskellä aukeaa oleva penger. Domus-klubi on autotallien vasemmalla puolella olevassa nurkassa. Ovea on vaikea nähdä ennen kuin aivan läheltä.

Klubi löytyy myös kiertämällä Vanhan Domuksen taakse Pellervonkadun puolelta. Kun kierrät taloa kyllin pitkään seiniä seuraten, sinun pitäisi lopulta löytää ovelle.

Jos tulet henkilöautolla, voit jättää sen em. parkkipaikalle tai jollekin läheisistä kaduista.

Voit yrittää suunnistusta myös tämän kartan avulla.


Takaisin etusivulle Pikkulogo